واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

نظامیان صهیونیست در کمین رزمندگان مقاومت | شلیک به بالگرد ارتش اسرائیل در خان‌یونس + فیلم (۷ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۱۶۳۹
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۲
نظامیان صهیونیست در کمین رزمندگان مقاومت | شلیک به بالگرد ارتش اسرائیل در خان‌یونس + فیلم (۷ مرداد ۱۴۰۳)
رزمندگان مقاومت فلسطین در ادامه عملیات خود علیه ارتش رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه با ایجاد کمین بر سر راه نظامیان صهیونیست شماری از آنها را کشته یا زخمی کرده و یک بالگرد را هدف قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که یک فروند بالگرد رژیم صهیونیستی را در حال پرواز در ارتفاع کم در محور نبرد در شرق شهر خان یونس در جنوب نوار غزه گلوله های تیربار هدف قرار داد.

سرایا القدس همچنین از هدف قرار گرفتن خودروها و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در شرق شهر خان یونس خبر داد و افزود: خودروها و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در حالی که در تلاش برای نفوذ به قبرستان منطقه «بنی سهیلا» در شرق شهر خان یونس بودند با گلوله های خمپاره رزمندگان مقاومت هدف قرار گرفتند.

سرایا القدس در بیانیه دیگری نیز اعلام کرد که رزمندگان آن با خمپاره های سنگین، یک شهرک صهیونیست نشین و پایگاه نظامی «ناحل عوز» ارتش رژیم صهیونیستی در مرز نوار غزه با سرزمین های اشغالی را گلوله باران کردند.

سرایا القدس در ادامه نیز از هدف قرار دادن نظامیان و خودروهای دشمن صهیونیستی در جنوب شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه توسط رزمندگان خود با استفاده از خمپاره خبر داد.

همچنین گردان های «شهدای الاقصی» شاخه نظامی جنبش فتح اعلام کرد که نظامیان و خودروهای نظامی دشمن صهیونیستی را هنگام پیشروی به سمت جنوب شهر غزه با خمپاره هدف قرار داده است.

گردان های «شهید عزالدین القسام» شاخه نظامی حماس نیز در بیانیه ای از حمله به نیروهای پیاده نظام ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف مسجد «البرا بن عازب» در منطقه تل الهوی در جنوب شهر غزه خبر داد و افزود که رزمندگان این گردان ها با استفاده از بمب دست ساز ضد نفر توانستند این نیروهای پیاده نظام ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار دهند که بر اثر آن، تعدادی از نظامیان رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیدند و شماری دیگر مجروح شدند.

این گردان ها همچنین اعلام کرد که اتاق های فرماندهی دشمن صهیونیستی در محور «نتساریم» در مرکز نوار غزه را بار دیگر با راکت های کوتاه برد ۱۱۴ میلی متری هدف قرار داد. 

گردان های القسام در بیانیه دیگری اعلام کرد: یک خودرو زرهی حامل نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی از نوع «تایگر» (ببر) را در محله تل الهوی در جنوب شهر غزه با راکت «الیاسین ۱۰۵» هدف قرار داده است.  

در بیانیه گردان های القسام همچنین آمده است: نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی که در حال نفوذ به منطقه «جحر الدیک» در مرکز نوار غزه بودند، توسط رزمندگان این گردان ها با خمپاره هدف قرار گرفتند.  

این گردان‌ها افزود: مقر فرماندهی دشمن صهیونیستی در جنوب محله الصبره در شهر غزه بار دیگر گلوله‌های خمپاره هدف قرار داده شد.

پس از گذشت بیش از ۹ ماه از جنگ علیه نوار غزه، درگیری های شدید بین نیروهای اشغالگر و مبارزان مقاومت در مناطق مختلف نوار غزه در جریان است.

این جنگ که رژیم صهیونیستی آن را با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر ۲۲۰۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه انداخت، تاکنون به اهداف خود نرسیده است. در همین راستا، رسانه صهیونیستی «زمان» اخیر با اشاره به روند جنگ علیه نوار غزه و تلفات نظامیان رژیم صهیونیستی اذعان کرد: وعده های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر طی ۹ ماه گذشته درباره کسب پیروزی در جنگ و نابودی حماس، توخالی و عوام فریبانه بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->